Till senaste kommentaren

Vad gäller för korttidsarbete 2021?

Just nu får vi många frågor om vad som gäller för stöd om korttidsarbete 2021.

Regeringen har den 9 november 2020 meddelat att korttidstödet kommer förlängas till den 30 juni 2021. Det nya regelverket beräknas att träda i kraft i februari 2021 och gälla retroaktivt från den 1 december 2020. Informationen på webben är utifrån nu gällande regelverk. Det nya regelverket kommer innebära förändringar kring till exempel karenstid och antal stödmånader. Vi uppdaterar med ny information löpande och kompletterar allteftersom regeringen kommer med ny information. Att ansöka om stöd enligt det nya regelverket är möjligt först efter att de nya reglerna som gäller för förlängningen träder i kraft.

Så snart vi fått mer information kommer vi att uppdatera webben och denna artikel. Vi har inte mer information för tillfället vare sig på kundforumet eller i telefonsupporten.

Det går att följa den här frågan genom att markera ”följ” på knappen nere till höger. Då sker notifiering per e-post när det finns mer information.

Från och med februari 2021 träder nya regler för korttidsstöd i kraft och gäller retroaktivt från 1 december 2020. Informationen på webben är utifrån nuvarande regler. Vi uppdaterar löpande och kompletterar när regeringen ger ny information.

Läs mer om förutsättningarna för det nya stödet.
Tillväxtverket (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.